Lyssna på sidan Lyssna
Vallsjön vid Sävsjö Häradsväg.

OBOS - Välkommen till Sävsjö

I den lilla kommunen Sävsjö är det nära till skola och förskola och nära till relationerna med pedagogerna. Klasserna är mindre och tryggheten större.

Det finns lediga tomter på många ställen i kommunen. Vi har inga dussinområden - i stället kan du hitta unika och naturnära tomter. Att fixa bygglov hjälper vi dig med så att det går snabbt och enkelt.

Vi vill hjälpa dig att få allt att klaffa om du väljer att flytta hit. Ring oss gärna. Vi tar oss tid för dig och din partner och hjälper er fundera på en bra lösning.

Sävsjö kommun ligger i topp när det gäller antal aktiva inom föreningslivet. Här finns ishall, äventyrsbad, flera elljusspår, en skytteklubb kopplat till gymnasie med riksintag, samt många klubbar och föreningar.

Skogar, sjöar, vandringsleder, hagar och mossmark. I Sävsjö kommun är det alltid nära till naturupplevelser.

Sävsjö med omnejd bär på en rik kulturskatt. Men allt är inte historia - Kulturhuset bjuder på teater och bio och du hittar aktuella evenemang på visitsavsjo.se.

Sävsjö kommun har som vision att vara Sveriges mest barnvänliga, gröna och inkluderande kommun. Det är riktningen vi tagit ut.
För dig som flyttar hit innebär det en trygghet i att veta att vi satsar på barnen, på naturen och miljön och på att få dig och alla andra att känna sig hemma här.

Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.