Lyssna på sidan Lyssna

Öppna förskolan

Öppna förskolan

Öppna förskolan

Öppna förskolan är Familjecentralens hjärta och centrum. Hit kan du och ditt barn komma för att leka, lära, få stöd i föräldraskapet och för att lära känna andra familjer.

Du kommer och går som det passar dig under öppettiderna, ingen anmälan behövs. Det är frivilligt att delta och du ansvarar själv för ditt barn när ni är här.

Ni erbjuds att delta i olika aktiviteter som lek, sång och skapande verksamhet. Du får gärna komma med egna förslag på aktiviteter. Det kostar inget att vara med, men vill du ha kaffe och frukt så finns det att köpa till självkostnadspris.

På tisdagar kl 9.00-12.00 är det babycafé för dig med barn upp till 1 år. Här är tempot lite lugnare eftersom det inte är med några större barn. På babycafeét får du möjlighet att träffa andra nyblivna föräldrar som du kan utbyta erfarenheter med. Den som vill kan göra hand och fotavtryck i gips på sitt barn. Klockan 10.00 har vi babysång tillsammans.

 • Ibland bjuder vi in gäster till babycaféet. De pratar om något aktuellt ämne och du som förälder får möjlighet att ställa frågor. Är det något speciellt du vill att vi ska ta upp eller någon person du vill att vi ska bjuda in så tipsa gärna om detta.
 • Välkomna!
 • /Catrine

 • Öppettider

  Dag

  Tid

  Ålder

  Måndag

  9.00-12.00

  0-6 år

  Tisdag

  9.00-12.00

  0-1 år

  Torsdag

  9.00-12.00

  0-6 år

  Fredag

  9.00-12.00

  0-6 år

  Klockan 10.00 är det alltid gemensam sångstund.


Du är välkommen att följa oss på Facebook (Öppna förskolan Sävsjö kommunlänk till annan webbplats) så får du information om vad som är på gång.

Kontakt

Öppna förskolan
Västra Järnvägsgatan 11 E
576 35 Sävsjö
Catrine Krafft
0382-156 26

Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.