Lyssna på sidan Lyssna

Föreningar och bidrag

Många av kommunens invånare är engagerade i någon av alla de föreningar som finns, inom så skilda områden som idrott, teater, djur och natur, historia – för att bara nämna några.

Vi tycker att det är viktigt att stödja föreningsverksamheten. Därför lämnar kultur- och fritidsnämnden bidrag till många föreningar, exempelvis till hembygdsföreningar och de som sysslar med ungdomsverksamhet och kultur i olika former.

FöreFnföffingsp hhh ortal

Stöd till allmännyttiga organisationer verksamma inom kultur- och fritidslivet i Sävsjö kommun

Bidragsnormer 2021PDF
Närvarokort LOK-stöd, används även om ni inte är idrottsföreningPDF


Sävsjö kommun har från årsskiftet övergått till ett nytt digitalt system, ActorSmartBook för bokning av hallar/lokaler, bidragsansökningar och föreningsregister. Blanketterna som ni tidigare använt är bortplockade här så i fortsättningen ber vi er att göra er årliga registrering av medlemmar, uppdatering av föreningsuppgifter, bidragsansökningar och inlämning av handlingar digitalt genom att logga in på föreningsportalen.


Kontakt

Kultur- och fritidsenheten

Djurgårdsgatan 1
576 80 Sävsjö

Kultur- och fritidschef

Frank Isaksson
0382-152 14

Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.