Lyssna på sidan Lyssna

Färgglada ringar på bassängkanten.

Äventyrsbad på Familjebadet

Familjebadet är det lilla äventyrsbadet ör alla åldrar. Här är luften varm och vattnet håller sköna temperaturer. Lek och ha roligt i allt från bebispoolen till virvelvind och rutshkana, eller utforska grottan och vattenfallet.

Äventyrsbassängen

I äventyrsbassängen är vattnet lite varmare, 32 till 33 grader. Det finns en grund ände som är 70 centimeter djup. Där finns en rutschkana som passar de mindre barnen. Den djupare delen av bassängen är 1 meter djup.

I grottan är det spännande! Här får väggarna olika färger, ibland bubblar det och ibland kommer det ett vattenfall ned över grottan! Vågar du gå in?

Virvelkanalen är en rundel med strömmande vatten. Här behöver du vara simkunnig för att vara själv. Virveln är en rolig utmaning för de lite större barnen. Är du liten kan du behöva hjälp att ta dig ur den.

Äventyrsbassängen på Familjebadet

Bebispoolen

Den lilla barnpoolen har ett maxdjup på endast 10 centimeter och vattnet är 32 till 33 grader varmt. Här är det mysigt att plaska och känna på vattnet. Rätt som det är kan det komma vattenstrålar ur väggen! Spännande!

Bebispoolen på Familjebadet.

Vattenrutschbanan

Ta trappan upp över grottan och kasta dig ned i vattenrutschbanan. Men vänta på din tur så att du inte åker på någon. Rutschbanan har en separat landningsbassäng som är 1 meter djup och har en vattentemperatur på 32 till 33 grader. De mindre barnen får åka i en vuxens famn. När ni landat kan ni se vilken tid ni fick och kanske tävla med de andra?

Vattenrutschbanan inuti med färgglada ljus.

Kontakt

org.mozilla.javascript.Undefined@0

Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.