Lyssna på sidan Lyssna

God man, förvaltare och förmyndare

Den som inte själv kan ta till vara sina intressen, ekonomiskt och juridiskt, kan få stöd. Frågor om god man, förvaltare och förmyndare sköts av överförmyndarnämnden. Den är gemensam för Höglandet och finns i Vetlanda.

Överförmyndarverksamhet på Höglandet

Kommunerna Aneby, Eksjö, Sävsjö, Nässjö och Vetlanda har en gemensam överförmyndarnämnd. Den finns på överförmyndarkansliet på Storgatan 7 A i Vetlanda.

Hur kontaktar jag överförmyndarverksamheten?

Om du har ett ärende så når du Höglandets öveförmyndarverksamhet på telefonnummer 0383- 971 72. Telefontider är måndag-torsdag mellan klockan 09.00-12.00. Du kan också kontakta överförmyndarverksamheten genom att mejla overformyndaren@vetlanda.se.

Du kan skicka handlingar till överförmyndarverksamheten via post. För dig som vill lämna handlingar i Sävsjö så kan du lämna in dem till Sävsjö kommuns reception så skickas handlingarna till Höglandets överförmyndarverksamhet.

Överförmyndarverksamheten tar endast emot bokade besök

Det kommer att vara möjligt att besöka lokalkontoren i Aneby, Eksjö, Sävsjö och Nässjö en dag i veckan. Överförmyndarverksamheten tar endast emot bokade besök.

Var hittar jag information och blanketter?

Aktuella blanketter, e-tjänster och information som du behöver i ditt uppdrag som god man eller förvaltare finner du på Vetlanda kommuns webbplats. Länk till annan webbplats.

Intresseanmälan för att bli god man

På Vetlanda kommuns webbplats kan du göra en intresseanmälan för att bli god man.

Intresseanmälan för att bli god man Länk till annan webbplats.

Kontakt

Höglandets överförmyndarexpedition

Storgan 7 A, Vetlanda
overformyndaren@vetlanda.se

Telefontid

Måndag - tisdag och torsdag, klockan 10.00 till 12.00.
0383-971 72

Besökstid

Överförmyndarverksamheten erbjuder digitala eller bokade möten på kansliet i Vetlanda. Du kan boka tid genom att mejla overformyndaren@vetlanda.se.

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.