Södergården och Bryggarens matsalar serverar lunch.
Matsedel för vecka 26
Middag |
Falukorv i ugn, potatismos och grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Frukt |
Middag |
Stekt fisk, stuvad spenat & potatis |
---|---|
Efterrätt |
Frukt och glass |
Middag |
Köttfärslimpa, sås, potatis, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Äpplekräm med kanel |
Middag |
Grön ärtsoppa med baconfräs, smörgås |
---|---|
Efterrätt |
Rabarber och jordgubbspaj med vaniljsås |
Middag |
Kycklinggratäng och pasta, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Blåbärskräm |
Middag |
Dillkött och potatis, kokta morötter |
---|---|
Efterrätt |
Päronkräm med gräddmjölk |
Middag |
Inkokt lax med fläder, potatis, kall sås, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Persikor och grädde |
Nästa vecka
Middag |
Kassler och potatissallad, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Frukt |
Middag |
Matjessill, färsk potatis, gräddfil, ägghalva, gräslök |
---|---|
Efterrätt |
Jordgubbar och grädde |
Middag |
Köttbullar, gräddsås, potatis, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Björnbärssoppa |
Middag |
Spenatsoppa med ägghalva, smörgås |
---|---|
Efterrätt |
Ananaspaj och vispad grädde |
Middag |
Isterband och stuvad potatis, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Kladdkaka med vispgrädde |
Middag |
Korv stroganoff, potatis/ris, kokta grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Svartvinbärskräm |
Middag |
Ostpanerad schnitzel, béarnaisesås och potatis, kokta grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Ostkaka med sylt och grädde |