Lyssna på sidan Lyssna

Bemanningsenheten

Bemanningsenhetens uppdrag är att serva organisationens verksamheter med effektiv bemanning och att tillsätta korttidsvakanser.

Effektiv bemanning betyder att det ska vara behovspersonal vid rätt tid och med rätt kompetens, kostnadseffektiv tid samt bemanning som är process- och målstyrd. Målbilden är att effektivisera vikarieanvändningen, minska Sävsjö kommuns kostnader för övertid, rekrytera rätt person till rätt plats med rätt kompetens, använda fler vikarier på flera arbetsplatser samt säkerställa uppföljning av vikarier.  

Sök jobb hos oss

Vill du jobba som vikarie inom socialförvaltningen, serviceförvaltningen eller barn-och utbildningsförvaltningen i Sävsjö Kommun? Här finns flera givande arbeten där du får göra skillnad i vuxna och barns vardag. Vi har alltid behov av korttidsvikarier framförallt inom vård och omsorg, förskola samt kost.

Som vikarie ska du kunna rycka in med kort varsel när någon i den ordinarie personalen är borta eller när verksamheten behöver extra personal. Det kan också handla om längre vikariat, till exempel under semestrar och ledigheter.

Är du intresserad av att veta mer? Läs gärna vårt introduktionsblad Word, 1.6 MB..

Du kan också hitta lediga tjänster på sidan Lediga jobb Öppnas i nytt fönster.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta bemanningschef Mathilda Backstig på 0382-151 10.

Lämna en spontanansökan här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Kontakt

Bemanningsenheten, Sävsjö kommun

Djurgårdsgatan 1
576 80 Sävsjö
0382 151 10

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.