Sävsjö Näringslivs AB
Lyssna på sidan Lyssna

Nyhetsbrev november-december 2023

Välkommen till Sävsjö Näringslivs nyhetsbrev och webbplats.

Publicerad:

logotyper

Stöd till trähusindustrin för tillverkning av nödhus till krisdrabbade områden

Region Jönköpings län tillsammans med Smarthousing Småland/RISE har beviljat Sävsjö Näringslivs AB ekonomiskt stöd för att utveckla ett koncept med nödhus för krisdrabbade områden. Projektpengarna ska ge stöd åt den hårt drabbade trähusbranschen att etablera ett nytt affärsområde. Sex nödhus planeras att kunna fraktas ner till området Antakya i Turkiet. Läs mer

mässa jobb och framtid

Missa inte att boka din plats på Jobb och framtid!

Monterplatserna till Jobb o framtid 2024 går åt snabbt nu, missa inte att knipa en plats och få chansen att möta dagens och morgondagens jobbsökande och framtida studenter. All information hittar du här: Jobb & framtid - boka din monter nu! - Sävsjö kommun (snab.nu)

lilla caféet

Företagsfrukost 11 december

Vi hade så trevligt sist så vi kör en frukostträff till innan jul! Denna gång välkomnar vi er till Lilla Caféet måndagen den 11 december klockan 7.30.

Läs mer och anmäl dig här

Lokalt presentkort till anställda och familjen?

Har du inte redan ordnat klappen till anställda, kunder eller familjen så tipsar vi återigen om det lokala presentkortet för verksamheter i Sävsjö kommun. Presentkortet gäller hos dem som väljer att ansluta sig, hela listan och mer information om presentkortet hittar du här: Gemensamt presentkort gynnar lokala näringen - Sävsjö kommun (snab.nu) Länk till annan webbplats.

Företagsbesök

Under hösten har Sävsjö Näringsliv varit ute på en rad olika företagsbesök, något vi kommer att fortsätta med under 2024. Årets sista besök tackar vi gängen på Knauf och Meza Nuts för. Vi ser fram emot att träffa så många av er som möjligt och tveka inte att höra av er till oss med tankar, funderingar eller bara kom förbi och säg hej!

 

Puffar

Prenumerera på nyhetsbrev och nyheter

Få vårt nyhetsbrev och viktiga nyheter som en länk till din mejl direkt när vi lägger ut dem.

Hantera prenumeration

Följ oss i sociala medier

Få mer information genom att följa Sävsjö kommun på sociala medier.