Lyssna på sidan Lyssna

Sävsjö Camping och stugor

Framsidan på byggnaden
fyra stugor

Sävsjö Camping är en mycket fin 3-stjärnig camping med 40 stora platser på ca 100 kvadratmeter. Det finns 9 kompletta campingstugor avsedda för upp till 4 personer. Parkering i närheten av stugan.

Här finns stora, strandnära campingtomter med plats för husvagn, tält eller husbil. Stugorna är av typen självhushåll, vilket innebär att du städar själv, tar med eget sänglinne och handdukar.

Campingen ligger vackert och rofyllt vid Eksjöhovgårdssjön med promenadavstånd in till Sävsjö centrum. Närområdet har mycket att erbjuda som minigolf, äventyrsbad, padel, utegym, lekplats, promenadstigar runt sjön, sandstrand med hopptorn, fiske, kanot- och båtuthyrning. Området är barnvänligt.

Alla som bor på campingen har tillgång till servicebyggnad innehållande toaletter, dusch, spis, mikrovågsugn och diskmöjligheter. Sävsjö Camping har också café, läs mer om caféverksamheten på den här sidan.

För öppettider se den Sävsjö Campings webbplats.

Kontakt

Sävsjö kommun tillhandahåller webbplatsen visitsavsjo.se som en service till invånare och turister som besöker vår kommun.
Vi är beroende av den information som lämnas till oss och reserverar oss för eventuella faktafel.

Följ oss i sociala medier

Få mer information genom att följa Sävsjö kommun på sociala medier.