Lyssna på sidan Lyssna

Fiske

I kommunens 12 fiskevårdsområden erbjuds ett varierande och spännande fiske efter grov abborre, gädda och gös. Dessa fiskarter är möjliga att fånga på en rad sätt - prova till exempel jerkfiske eller spinnfluga efter gädda.

Eller varför inte testa en vanlig fluga, en lugn kväll inne i en spegelblank vik.

Möjlighet att köpa fiskekort online för fiskevatten i Sävsjö kommun finns på fiskekort.se Länk till annan webbplats. samt på ifiske.se. Länk till annan webbplats.

Kartan nedan visar de olika fiskevårdsområdena. Använd musen för att panorera och zooma i kartan. För en del sjöar finns djuplinjer som syns vid en viss skala.
Klicka inom ett område för mer information. Klicka på en synlig djuplinje för att öppna mer information och en länk till en extern djupkarta.

Mer information om de olika fiskesjöarna kan du hitta på våra sidor för evenemang och turism.


Karta över fiskevårdsområden

För sjöar, markerade kraftigt i blått, finns djupkartor. Zooma och panorera i kartan. Klicka inom områden och sjöar för att få information och klicka vidare för att få fram djupkarta mm.


Fiskevårdsområden

Kontakt

Kultur- och fritidsenheten

Djurgårdsgatan 1
576 80 Sävsjö
0382-152 16
kultur-fritid@savsjo.se

Tillförordnad kultur- och fritidschef

Anders Varga
0382-152 17

Vaktmästare

0382-153 07

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.