Lyssna på sidan Lyssna
1
Juni

1 Juni 2021 08:00
till 30 Oktober 2021 20:00

Cykeltävling för barn och ungdomar

Detaljbild på en cykel

Delta i cykeltävling för barn och ungdomar upp till 15 år

Delta i en cykeltävling under sommaren 2021! Genom att svara på frågorna i PDF-filen här nedan och inkom med svaret senast den 30 oktober 2021.

Ta dig ut och cykla i sommar!

På sidan "Cykla i Sävsjö kommun" finns tips på såväl trevliga cykelmöjligheter i tätorterna som längre cykelrundor ute på landsbygden.

Cykeln är ett av de mest användbara färdmedlen i Sävsjö kommun. Om cyklingen ökar, stärks folkhälsan, minskar vi vår miljöpåverkan och förbättrar tillgängligheten.

I kommun finns cykelvägar som tar dig från centrala delarna av tätorten till besöksmål som exempelvis slottsruin, badplatser, camping, glasskiosken, lekplatser, idrottsanläggningar, parker, skogar och sjöar. Ta med en kompis och lunch, cykla längre och ät lunch i naturen, cykla till en kulturhistorisk plats i kommunen, fotografera något på dina cykelturer.

Cykla säkert! Ta på dig cykelhjälm, och kolla att cykeln har broms och ringklocka som fungerar, röd reflex baktill, vit reflex framtill och vit eller orangegul åt sidan. Belysning vid färd under mörker!

Genom att cykla och svara på frågor och skicka in dem, deltar du som är upp till 15 år gammal i utlottningen av många fina priser.

Här hittar du tävlingsformuläret Pdf, 216.1 kB.

Skicka in svaret senast den 30 oktober 2021 till turism@savsjo.se eller till:

Sävsjö kommun
Utvecklingsavdelningen
576 80 Sävsjö

Sävsjö kommun tillhandahåller webbplatsen visitsavsjo.se som en service till invånare och turister som besöker vår kommun.
Vi är beroende av den information som lämnas till oss och reserverar oss för eventuella faktafel.

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.