Socialförvaltningens entré flyttas tillfälligt

Publicerad: 06 augusti, 2019 kl 16:14

Socialförvaltningens reception på Villagatan 10-12 i Sävsjö byggs om med start onsdagen den 7 augusti. Arbetet kommer att pågå under hösten och har som mål att förbättra tillgängligheten för besökarna.

Under renoveringstiden kommer den nuvarande entrén vara stängd. Besökare hänvisas istället till vårdcentralens huvudentré där skyltning finns till socialförvaltningens tillfälliga reception. Socialförvaltningens brevlåda flyttas också till vårdcentralens huvudentré med tydlig märkning.

Vi hoppas att alla har överseende med att det under byggtiden kan förekomma olägenheter i form av höga ljud med mera.

Vid frågor kontakta:
Camilla Eknäs Johansson, administratör på socialförvaltningen, 0382-154 60

Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.