Sista chansen att lämna projektförslag för orts- och byautveckling 2020

Publicerad: 07 november, 2019 kl 08:43

Fram till den 22 november finns det möjlighet att lämna förslag på projekt som utvecklar kommunens orter och byar och som är tänkta att genomföras under år 2020. Detta görs via en ny e-tjänst, där du som privatperson eller som representant för en förening, lämnar förslag på hur du vill utveckla din närmiljö.

– Vi har fått in ett antal projektansökningar men vi vill att alla som har ett förslag skickar in sin ansökan senast den 22 november, säger Erik Alm, samordnare för besöksnäring och landsbygd på Sävsjö kommun.

Läs mer om orts- och byautveckling, öppna e-tjänsten och lämna ditt projektförslag på savsjo.se/ob-utveckling

Vid frågor kontakta:
Erik Alm, samordnare besöksnäring och landsbygd
0382-154 15, erik.alm@savsjo.se