Lyssna på sidan Lyssna

Hägneskolan i Sävsjö, exteriör bild

Hägneskolan

Välkommen till Hägneskolan. Vår skola finns i södra delen av Sävsjö tätort. Vi erbjuder verksamhet för elever från förskoleklass till årskurs 6. Hos oss finns även grundsärskola för elever från årskurs 1-9 samt fritidshemsverksamhet. På skolan går det sammanlagt ca 220 elever och det arbetar ca 45 pedagoger med olika professioner.

Vår skola har trevliga lokaler på ett plan, vår skolgård är stor och vi har tillgång till skogen, vilket ger möjlighet till många olika aktiviteter. Rastaktiviteter och pulshöjande aktiviteter sker dagligen på vår skola.

Vi arbetar efter ledorden "Trygghet, Glädje och Kunskap". Alla, både barn och vuxna, ska mötas med respekt och acceptans och alla elever ska ges möjlighet att utvecklas utifrån sina möjligheter. Hägneskolans personal sätter alltid elevens behov i centrum och ett aktivt värdegrundsarbete bedrivs kontinuerligt.

Läs Hägneskolans likabehandlingsplan Pdf, 818.7 kB.

Läs Hägneskolans kvalitetsrapport Pdf, 620.1 kB.

Kontakt

Hägneskolan

Rönnbärsvägen 2
576 33 Sävsjö
0382-153 45

Skolsköterska

0382-153 49
Måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar

Skolkurator

0382-153 39
Måndagar, tisdagar och onsdagar

Skoladministratör

0382-155 67
Måndagar och onsdagar

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.