Jobba hos oss

Sävsjö kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 1 000 tillsvidareanställda inom vitt skilda yrkesområden, så som exempelvis lärare, ekonom, badmästare, socialsekreterare, vårdare, parkarbetare och sjuksköterska. Hos oss finns över 80 olika yrken att välja på, fördelade mellan fem olika förvaltningar: barn- och utbildningsförvaltningen, serviceförvaltningen, socialförvaltningen, myndighetsförvaltningen och kommunledningskontoret.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan använder vi oss av rekryteringsverktyget Visma recruit.

Se lediga jobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Om vi, just nu, inte annonserar om det yrke du är intresserad av kan du alltid lämna en spontanansökan till oss. Det gör du via länken nedan där du får fylla i personuppgifter, arbetslivserfarenhet och utbildnings­bakgrund.

Lämna en spontanansökan härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Utifrån uppgifterna du fyller i kan vi matcha eventuella framtida behov med just din kompetens och tar i så fall kontakt med dig.

Vi har framförallt behov av dig med lärarlegitimation, från förskola upp till gymnasienivå. Vi har även behov av legitimerade sjuksköterskor, undersköterskor, utbildade socionomer och kompetenta inom miljö- och hälsoskydd.

 

Kontakt

Personalavdelningen
Djurgårdsgatan 1 576 80 Sävsjö
0382-152 00

Personalchef
Åke Blomqvist
0382-152 09Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.