Sävsjö kommunvapen

Lediga jobb

Lediga jobb

Kvinna vid whiteboard tittar in i kameran

Åsa Thor, studie- och yrkesvägledare vid Aleholms gymnasium, en av de cirka 1000 tillsvidareanställda inom Sävsjö kommun.

Välkommen till ett gott liv i Sävsjö. En liten kommun med stora möjligheter — mitt i Småland. Rik på upplevelser, kultur och natur. Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter. 

Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Sävsjö kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 1 000 tillsvidareanställda inom vitt skilda yrkesområden så som exempelvis lärare, ekonom, badmästare, socialsekreterare, vårdare, parkarbetare och sjuksköterska. Hos oss finns över 80 olika yrken att välja på, fördelade mellan sex olika förvaltningar: barn- och utbildningsförvaltningen, socialförvaltningen, tekniska förvaltningen, kultur- och fritidsförvaltningen, miljö- och byggförvaltningen, kommunledningskontoret samt räddningstjänsten. Dessutom finns ett antal kommunala och halvkommunala bolag. 

Aktuella tjänster


För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan använder vi oss av rekryteringsverktyget "Offentliga jobb". Du ansöker till våra tjänster direkt över internet. Klicka på den tjänst du är intresserad av så hittar du ansökningslänken i annonsen.

Två tjejer och en kille klädda som superhjältar under sina vårdkläder.

Vår vårdpersonal är våra superhjältar - bli en du med. Välkommen med din ansökan!

Anmäl intresse för kommande tjänster

Vi tar emot spontanansökningar från dig som skulle vilja jobba hos oss på Sävsjö kommun. Registrera dig som sökande så kan du bli kontaktad om det dyker om någon tjänst som vi tror skulle passa just dig.

Senast uppdaterad: 2017-04-12