Sävsjö kommunvapen

Lediga jobb

Lediga jobb

Flicka tittar in i kameran

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan använder vi oss av rekryteringsverktyget Visma recruit.

Här kan du läsa vilka jobb vi har lediga just nu.

Välkommen med din ansökan!


Om vi, just nu, inte annonserar om det yrke du är intresserad av kan du alltid lämna en spontanansökan till oss. Det gör du via länken ovan där du får fylla i personuppgifter, arbetslivserfarenhet och utbildnings­bakgrund.

Utifrån uppgifterna du fyller i kan vi matcha eventuella framtida behov med just din kompetens och tar i så fall kontakt med dig.

Vi har framförallt behov av dig med lärarlegitimation, från förskola upp till gymnasienivå. Vi har även behov av legitimerade sjuksköterskor, undersköterskor, utbildade socionomer och kompetenta inom miljö- och hälsoskydd.

Bemanningsenhet

En väg in till arbete i kommunen finns även via vår bemanningsenhet. Vi har alltid behov av korttidsvikarier framförallt inom vård & omsorg, förskola och barnomsorg samt kost och lokalvård. Genom länken ovan kan du även uppge intresse att arbeta inom bemanningsenheten.

Undersköterska tittar in i kameran

Tillsammans skapar vi Sveriges mest barnvänliga, gröna och inkluderande kommun.

Vår värdegrund

Sävsjö kommuns värdegrund tar utgångspunkt i alla människors lika värde. Vilket innebär att alla medarbetare i kommunen ska:

  • ta ett personligt ansvar för alla människors rätt till att utveckla sina unika förmågor, delta i det demokratiska arbetet och ingå i en gemenskap,
  • verka för jämställdhet och mångfald,
  • motverka alla former av diskriminering, kränkande behandling och förtryck.

Denna värdegrund genomsyrar vår organisation och bidrar till att vi kan leverera trygg och rättsäker välfärd med hög integritet och respekt för den enskilda.

Senast uppdaterad: 2018-09-11